Klik2 ler

Sunday, 15 May 2011

Hahahha

Tadi aku ada ternampak satu notes kat page seseorang tu..aku terbaca la satu notes tu..hahhaha...boleh tahan rock dia...ni notes tu.. :


Salam,

Amacam awekku? Lu orait ke? Wa harap lu ok-ok je..

Awekku, gua telah membaca surat lu tempohari. Apasal lu buat cenggini
kat gua? Selama ni cintan gua terhadap lu bukan main. Lu ingat gua
main-main ke? Cintan gua mendalam very deep you know! very deep purple!
Lu tak perasan ke?

Apa yang kurangnya gua ni? Cuba lu cakap! Gua ni tak cukup hensem ke?
Atau lu sudah ada balak lain? Lu sound gua beb! Mentang-mentang lu keja
opis, lu ada skandal dengan mat despatch kat opis lu tu! Mamat poyo tu
lu nak? Apa barang?!! Setakat mat despatch, kalau lu nak tau, gua
dulupun pernah mintak jadi cikgu tapi tak dapat. Bukan pasal gua takde
kelayakan tapi tadika kemas jarang amik cikgu lelaki. Lagipun jiwa gua
lebih kepada seni. Tiket konsert gua semua habis jual! Sebab tulah gua
jadi tukang jual tiket konsert funfair buat sekian lamanya sampai tauke
funfair tu tak offer kat onglain.

Gua memang betul-betul tak puas hati ni! Lu memang bikin gua panas!
Sampai hati lu buat macam ni kat gua setelah apa yang gua dah kasik kat
lu. Lu ingat gua ni apa?!!

Awekku, lu ingat tak dulu sewaktu lu & gua first time jumpa? Masa tu
hujan. Lu takde payung. Lu lari pegi kat bus stop. Lu basah kuyup.
Kesian pulak gua tengok lu kesejukan. Gua bukak jeket gua pastu kasik lu
pinjam. Baek punya gua usya. Start tulah lu & gua sama-sama sudah
feeling-feeling. Gua ingat lagi lagu "antara gadis" masa tu kita layan
menjadi lagu tema cinta gua kat lu. Gua selalu nyanyi lagu tu kat
talipon public. Lu tak ingat ke? Ke lu dah lupa?!!

Pehal lu buat cenggini?!! Gua dah tangkap cintan maut kat lu wo!
Janganlah buat gua macamni! Kalau lu tak suka cara gua lu cakaplah!
Janganlah kerana besday lu gua hadiahkan t-shirt metallica, lu buat
camni pulak kat gua. Gua tau sapa gua. Gua memang macamni, rocker
sejati! Lu pun tau sapa gua. Dulu lu takdepun macam ni. Lu tak kisahpun!
Lu layan selamba je. Tapi kenapa sekarang lu berubah? Nampak je gua
rocker tapi gua pun beriman jugak, beb! Sembahyang jumaat tak tinggal
wo!

Lu pikirlah sindri, beb! Gua dah curahkan segala-galanya kat lu. Gua dah
sound mak bapak gua nak meminang lu. Gitar Gibson secondhand gua tu gua
dah gadai. Gua buat modal nak kawin dengan lu. Cayalah cakap gua! Gua
tak tipu! Betul cakap lu! Gua harap lu pikirlah baik-baik, beb! Gua dah
takde awek lain lagi. Lu sorang jelah yang gua cinta. Awek lain gua usya
diorg tak layan gua cakap lu! Gua tak tipu! Betul punya cakap lu!

Akhirkata dari gua, kenang gua dalam doa makan malammu. Semoga lu
berbahagia, beb!

Yang Benar,
Rockersejati


Hahaha..Semoga Terhibur..^_^

No comments:

Post a Comment